Jag ska gå – dock inte i pension

Jag har skrivit på Pensionsbloggen i över fyra år och det har varit fantastiskt roligt. Jag tycker verkligen att det är kul att försöka förklara hur sakerna hänger ihop på ett sätt så att alla kan fatta bra beslut. Det har jag gjort nu under snart 10 år på AMF och nu är det dags för mig att hitta på något annat skojigt, inom samma ämne visserligen men med ett lite annat fokus.

Efter sportlovet börjar jag nämligen mitt nya jobb som försäkringsexpert på PTK. Förutom att sprida pensionskunskap därifrån har jag även planer på att fortsätta mitt bloggande i någon form, så vi kanske ses igen.

Även om det känns konstigt att lämna Pensionsbloggen är det med varm hand jag nu lämnar över ordet till Jessica Benninge som jobbar med fonder, Cecilia Ahlström som svarar på frågor i kundservice och Carina Blomberg som har kundinflytande i fokus.

Från och med nästa vecka är det de som ska förklara, inspirera och coacha i pensionsfrågor och annat långsiktigt sparande här på Pensionsbloggen.

Lycka till med pensionssparandet tills vi hörs igen!

hälsningar
Anna

Om Anna Allerstrand

Anna Allerstrand har jobbat på AMF som trygghetsekonom 2000-2010. Vi hänvisar istället till AMFs nuvarande trygghetsekonom Dan Adolphson (dan.adolphson@amf.se).

En reaktion på ”Jag ska gå – dock inte i pension

  1. Jag funderade på hur länge du skulle stanna kvar, när jag hörde dig tala på JMW senast så verkade du ha mycket driv.
    Lycka till själv Anna!

Kommentarer inaktiverade.