Ett enklare liv

Jag har precis kommit tillbaks från Umeå där vi haft en kväll med 150 inbjudna
kvinnor på temat Ett enklare liv.

Det blev en skön kväll med många skratt. Karin Adelsköld var både konferencier och ståuppare. Det finns mycket att skratta åt i våra tappra försök att få allt att fungera med småbarn, partner och jobb. Och allt på en gång förstås. Själv kommer jag ihåg tillfällen när man mest ville skrika högt, och nog gjorde det också!
Karin berättade också tänkvärda saker från sig egen resa från radhusmamman till programledare och ståuppare. Hanna Hedlund körde valda delar ur sin show ”Det är jag som är mamman” med fina ballader till celloackompanjemang. Det fälldes nog en och annan tår under låten om systerkärlek.

Jag kunde dela med mig av några tips på hur man tänka när det gäller den egna pensionen.
Roligast för mig är att få chansen att prata med en del kunder och de tjejer vi träffade igår har en bra koll på sin pension.

Återresan från Umeå blev dramatisk. Vi fick veta att det var rökutveckling i planet och att vi var tvungna att vända tillbaks till Umeå. På plattan väntade brandbilar och ambulans. Men landningen gick lugnt och efter en lång väntan kom vi iväg med ett annat plan. Jag tror det blir tåg nästa vecka.

Om Carina Blomberg

Carina Blomberg har jobbat på AMF som trygghetsekonom 2010-2015. Vi hänvisar istället till AMFs nuvarande trygghetsekonom Dan Adolphson (dan.adolphson@amf.se).

En reaktion på ”Ett enklare liv

Kommentarer inaktiverade.