Världens bästa kunder

Vi fortsätter vår turné på temat Ett enklare liv och nu i veckan har vi träffat tjejer i Göteborg och Norrköping. Det blir så roliga kvällar för oss som är ute och har förmånen att träffa och prata med våra kunder. På det ena stället krockade vi mer eller mindre bokstavligen med en konkurrent och deras kunder. Vi kunde ganska belåtet konstatera att våra kunder var både trevligare och snyggare än konkurrentens. Så tyckte vi i alla fall!

Det finns ju så många rankningar av företag och så många olika typer av tävlingar man kan

vara med i som gäller reklam, kundservice och allt möjligt annat. Vi blir alltid glada när vi vinner något, som nyligen när vi fick pris för bästa värdebesked. Men jag saknar tävlingen om trevligaste kunder, tror vi skulle vinna den lätt. 

Aktuella frågor när vi är ute nu är återbetalningsskydd, vem ska ha det och hur länge behöver man ha det kvar när alla barnen flyttat hemifrån. Om jag avstår från återbetalningsskydd när familjen klarar ekonomin ändå blir min pension 5-10 procent högre så frågan är värd att fundera lite över.

Nu till helgen ska vi sätta julglöggen så att den blir klar till 1:a advent som inträffar redan 28 november. Jag har sett den första julgranen också, på Göteborgs Central.

Carina Blomberg

Om Carina Blomberg

Carina Blomberg har jobbat på AMF som trygghetsekonom 2010-2015. Vi hänvisar istället till AMFs nuvarande trygghetsekonom Dan Adolphson (dan.adolphson@amf.se).

En reaktion på ”Världens bästa kunder

Kommentarer inaktiverade.