Tjejkvällar

Nu är vår turné Ett enklare liv över. Tack alla ni som kom ochbesökte våra kvällar. Det blev många igenkännande skratt när Karin Adelsköld körde sin stå-up och även några tårar när Hanna Hedlund sjöng sin fina dopvisa. Karin har bloggat omfinalkvällen http://blogg.amelia.se/karin-adelskold/2010/11/15/final-och-zlatan/

Det var ju ett extra plus att alla fotbollsspelarna som var på Fotbollsgalan bodde

på samma hotell.

Jag vet att många passade på och beställde lösenord till minpension.se i pausen.

Hoppas att ni som gjorde det kommit vidare, fått hem lösenordet och beställt en överblick över pensionspengarna. Det märks tydligt för mig, som varit med rätt länge, att kunskapen är mycket bättre idag och också viljan att se till att pensionspengarna växer bra. 

Hoppas vi ses igen, vi saknar er.

Carina Blomberg

Om Carina Blomberg

Carina Blomberg har jobbat på AMF som trygghetsekonom 2010-2015. Vi hänvisar istället till AMFs nuvarande trygghetsekonom Dan Adolphson (dan.adolphson@amf.se).