Vill du lära dig något nytt i höst?

Nu har skolorna startat och barnen lära sig nya saker som de kommer hem och berättar om. Vi vuxna går till jobbet, går kanske en kurs eller åker på en konferens, och för det mesta utbildar vi oss bara inom det vi sysslar med dagligen. Barn lär sig allt möjligt och jag tänker därför ge er alla samma möjlighet att lära er något nytt!

 

Helt gratis kan vi på AMF komma till din arbetsplats och ge dig och dina kollegor information om det svenska pensionssystemet och hur det påverkar dig. Vi har alla hört begreppen (PPM, tjänstepension, inkomstpension osv) med det viktiga är att du vet vad det betyder för dig och vad du kan göra.

 

Så kolla runt på jobbet om det är fler som är intresserade och mejla oss på boka@amf.se så hör vi av oss och bokar in en tid. Vem vet, kanske är det du som kommer hem och berättar saker efter jobbet!