Nu är det dags

Idag ska jag ta det stora klivet och se om det finns en värld utanför AMF. Det känns stort. Efter att ha varit marknadsansvarig på fondbolaget i 5 år känns det ganska lagom att göra något annat. Innan jag börjar på ett nytt jobb ska jag åka till Panama i nån månad, ha det härligt och prata spanska. Sydamerikafebern sitter i. Trots allt kan man inte spara alla pengar till pensionen – det är därför det är så bra att även spara i vanligt fondsparande. Pengar som inte är låsta som man kan ta ut när man vill. AMF Fonder har tio bra fonder, se om inte någon av dem passar dig så att dina drömmar kan uppfyllas om ett tag.

Drömmar är viktigt att ha.

Jessica Benninge

2 reaktioner på ”Nu är det dags

  1. Är det möjligt att placera en del av sin tjänstepension i fonder hos AMF som inte är låsta till pension? Är de där ”10” fonderna du nämner sådana icke låsta fonder för tjänstepension?

  2. Hej Peter!
    De pengar som din arbetsgivare sätter av för din tjänstepension ska placeras i fondförsäkring eller i en traditionell försäkring. Vill du spara själv kan du välja att spara i ett vanligt fondsparande i fonderna som Jessica nämnde eller i ett ”låst” privat pensionssparande. Vår kundservice hjälper dig gärna om det verkar krångligt, tel 020-696 320.
    Hälsningar Carina

Kommentarer inaktiverade.