Almedalen i Visby

Ju närmare semestern vi kommer desto mer intressant blir vädret.  Vi dukar middagen ute men får flytta in, flyttar runt inplanerade picknickar och försöker anpassa oss efter den lynniga väderleken.  Man slipper ju en del målningsjobb men det är risk för att man ändå får måla fönster innan höststormarna.

Gotland tillhör traditionellt de solsäkraste platserna i landet.                        

Almedalsveckan i Visby infaller i år mellan 1 och 8 juli och har lika många och intressanta talare och seminarier som vanligt.  

AMF kommer att ha ett seminarium som heter ”Man vill ju ha information, men det enda man får är en jädra massa papper.” Ett citat ur verkligheten från en frustrerad försäkringskund i en undersökning.  Vad behöver göras för att fler ska förstå och överblicka pensionssystemet?

Seminariet hålls tisdagen den 3 juli kl. 14.15–16.00 vid Helge Ands ruin (Norra Kyrkogatan 3).Paneldeltagarna är bland andra Peter Norman, finansmarknadsminister och Gunnar Olsson från Konsumenternas Försäkringsbyrå. 

Om du väljer Gotland för din semester och har vägarna förbi Visby den här dagen är du mycket välkommen till AMF:s seminarium. 

Carina Blomberg

 

Om Carina Blomberg

Carina Blomberg har jobbat på AMF som trygghetsekonom 2010-2015. Vi hänvisar istället till AMFs nuvarande trygghetsekonom Dan Adolphson (dan.adolphson@amf.se).