Med eller utan återbetalningsskydd?

Just nu är det väldigt många av er kunder som undrar över var ni kan se om ni har återbetalningsskydd eller inte. Kanske inte så konstigt. Vi gjorde nämligen om vår internettjänst rejält under fjolåret och fräshade upp den ordentligt! Det brukar kunna ta ett tag innan man vänjer sig vid var man hittar alla funktioner igen, därför tänkte jag påminna lite om var du hittar vad som gäller för just dina försäkringar.

Information om återbetalningsskydd hittar du som kund numera enkelt när du är inloggad på dina egna sidor i vår internettjänst. Klicka bara på den försäkringen du vill kontrollera, så kommer du vidare till en översiktssida för din försäkring där du hittar information om återbetalningsskyddet.

Så här ser det alltså ut om din försäkring omfattas av återbetalningsskydd:

Och så här ser det ut om din försäkring inte har återbetalningsskydd:

Information om du har återbetalningsskydd eller inte hittar du så klart också i ditt senaste värdebesked. Behöver du ändra i återbetalningsskyddet hittar du blanketter på vår hemsida. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss i kundtjänst om du vill prata om ditt återbetalningsskydd eller behöver hjälp med att hitta rätt blanketter.

/Malin Strandvall

 

Om Malin Strandvall

Malin Strandvall, Kundtjänst på AMF Fikonspråk, byråkrati och obegripliga blanketter. Ungefär så ser den genomsnittlige kundens bild ut av det svenska pensionssystemet. Efter tre år på AMF vågar jag påstå att det finns ett enormt behov av dialog och diskussion kring det här med pensioner. Frågorna tar aldrig slut. Och vi som är i branschen måste sluta göra det krångligare än vad det faktiskt är. Parallellt med mitt jobb på kundtjänst pluggar jag kommunikation. Jag älskar att skriva, så för mig är bloggen som ett rejält smörgåsbord av möjligheter. Det finns så många ämnen jag vill lyfta fram, frågor jag vill diskutera och dialoger jag hoppas få föra med dig som läser. Frågan är bara: var ska man börja? När jag inte funderar på ämnen till bloggen gillar jag att dra igång överambitiösa inredningsprojekt, sukta efter vackra väskor på NK eller promenera runt Kungsholmen.