Planera hur du vill ha det

Nu i helgen flyttade våra kära grannar. Vi har bott grannar nästan så länge jag kan minnas och det kommer bli konstigt att vara utan dem. Själva var de förstås lyckliga och slutkommentaren var ”det är bara att bestämma sig så funkar det mesta”. Hm, tror att det är en längre process under vårt tak men vi har numera en to-do lista med nödvändiga småreparationer på huset.

Att planera för sin ekonomi är något som många vill göra så här i början av året. Nu börjar också olika besked komma i lådan, alltifrån orange kuvert till olika bankbesked. Då kan det vara läge att fundera på hur man vill göra med ekonomin både under året och längre fram. Om du är pensionär och har funderingar på hur du kan förstärka kassan kom Dagens Nyheter med tips i helgen. Och förresten – är du AMF-pensionär kan du se dina aktuella uppgifter nu på de inloggade sidorna under amf.se.

 

Carina Blomberg  

 

Om Carina Blomberg

Carina Blomberg har jobbat på AMF som trygghetsekonom 2010-2015. Vi hänvisar istället till AMFs nuvarande trygghetsekonom Dan Adolphson (dan.adolphson@amf.se).