Gästbloggare Harald, prao: Min uppfattning om pensionärer

Förra veckan hade vi en prao här som vi bad skriva ner sina tankar om pensionärer. Och här kommer de:

Jag uppfattar er pensionärer som otroligt sociala människor. Ni har tid att prata ändlöst länge i telefon med era vänner och ni har tid att bjuda hem dem på middag varje dag om ni så vill!

Pensionärers största fördel är all deras tid. Ni kan gå och lägga er sent varje dag för att sedan ta en sovmorgon med frukost på sängen sen när ni vaknat. Ni kan ta det lugnt hela dagen om ni vill.

Många säger att de tror att de ska ha svårt att sysselsätta sig som pensionärer. Jag tror att man kan variera sina dagar rätt ordentligt. En dag på soffan, en i naturen och en dag med barnbarnen. Låter skönt tycker jag.

När jag om 50 år går i pension så planerar jag att bli en supersocial människa. När jag ju har tid så är det klart att jag ska umgås! Jag avundas er pensionärer som slipper gå upp klockan 6. Men å andra sidan gjorde ni väl det i 65 år innan ni gick i pension. Så det är väl det jag får göra då… Bara 50 år till…

Harald, snart 15 år

En reaktion på ”Gästbloggare Harald, prao: Min uppfattning om pensionärer

Kommentarer inaktiverade.