Tjänstepensionens dag

Alla dagar är speciella. Idag, 4 september, är det till exempel Mosesdagen som är en lämplig dag för bislakt och absolut sista dag för rågskörd. Om du nu funderar på det. Det finns en app som heter Årets Dagar från Nordiska Museet som gör det enkelt att hålla reda på alla dagars begivenheter.

En särskilt viktig dag tycker vi är Tjänstepensionens Dag den 27 september, när vi firar och informerar om tjänstepension. Idag startar en blogg där många olika aktörer kommer att prata om tjänstepension. Jag fick nöjet att börja och mitt bidrag hittar du här under Tjänstepensionens Dag.

Carina Blomberg

Om Carina Blomberg

Carina Blomberg har jobbat på AMF som trygghetsekonom 2010-2015. Vi hänvisar istället till AMFs nuvarande trygghetsekonom Dan Adolphson (dan.adolphson@amf.se).